Saturday 20 May 2023

Пак отравяне на мой любимец?

  Кучето ми получи конвулсии тази сутрин за кратък период, може би 10 Мин. Като от отравяне. С обилно слюноотделяне, ,лежане по пода с изпънати крака (не можеше да става), изпуснати изпражнения върху постелката й.... Преди това бе излаяла, но помислих, че е защото недалеч други  кучета лаеха... И странен звук като от някакво изплашено животно, не знам дали от моето куче.

 Може би 1-2 часа преди това бях я пуснала за 5 мин на двора - сигурно искаше по нужда.Върна се бързо, дъвчейки нещо дребно, за което реших, че пак е някаква част от кокъл, която си бе скрила в двора като запас.

  Дадох й хапчета медицински въглен, колкото имах (към 10-12 може би), налях в гърлото й вода от шише... Вероятно ползата не бе особена от тях. Не мога да я водя на вет.

 Случвало се е преди - и с нея, и с другите ми кучета, които умряха. Последният случай с нея бе преди около 2 години. Пак закономерни съвпадения  във времето, когато се случи това, с мое писане някъде в Интернет... 

 Между другото - не знам дали има връзка-, но снощи и котаракът изглеждаше зле и се беше наакал.. В смисъл беше се изпуснал, както спи на кълбо на постелка пред вратата, което разбрах, като го взех на ръце в тъмното. ще много дълбоко заспал и се изплаших да не е умрял.. Тази сутрин ми изглежда добре. 

 "Свобода на мисълта и словото" и "човешки права"?. Излишно е, но ще спомена и "демокрация"...

No comments:

Post a Comment

V огорчения при посещаване античните забележителности на Турция

https://youtube.com/watch?v=LHpTo6U2eRY&si=UFzaHcyTFoCsoxpQ